Προσφερόμενες Υπηρεσίες

 • Οργάνωση Ντουλάπας

  Μελέτη και οργάνωση της ντουλάπας σας σύμφωνα με τις ανάγκες, τις συνήθειες και το προσωπικό σας γούστο.

  Extra: Καθαρισμός Ντουλάπας & Φρεσκάρισμα Ρούχων

  Την ημέρα του προκαθορισμένου ραντεβού, εαν και εφόσον θέλετε προτού τακτοποιήσουμε τα ρούχα σας να καθαρίσουμε  πρώτα τη ντουλάπα σας και να σιδερώσουμε τα ρούχα που τυχόν χρειάζονται φρεσκάρισμα, κατόπιν συνεννόησης μαζί μας σας προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία.

 • Αναδιοργάνωση του Χώρου σας

  ‘Οταν η δυσκολία οργάνωσης της ντουλάπας σας παίρνει διαστάσεις δωματίου και χρειάζεστε βοήθεια να αναδιοργανώσετε όλο σας τον προσωπικό χώρο από την αρχή.

 • Σχεδιασμός Ντουλάπας

  Για εσάς που το εσωτερικό της ντουλάπας σας είναι προσωπική υπόθεση.
  Σχεδιάζουμε τν ντουλάπα σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας εξοικονομόντας χώρο για να κάνουμε τη ντουλάπα σας πιο εύχρηστη και οργανωμένη.

Πακέτα Υπηρεσιών

Jump start:

Η Υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει το πρώτο ραντεβού γνωριμίας, μελέτης και καταγραφής του προβλήματος και συζήτησης για τις ανάγκες που υπάρχουν καθώς και το/τα επόμενα ραντεβού που θα χρειαστούν μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μηνιαία:

Η υπηρεσία αυτή καλύπτει τις ανάγκες σας σε μηνιαία βάση και προκαθορισμένα ραντεβού.

Εποχική:

Η υπηρεσία αυτή είναι ιδανική για όσους χρειάζονται βοήθεια στην οργάνωση και αποθήκευση των ρούχων τους πριν και μετά το τέλος κάθε εποχής.

On Call:

Χρειάζεστε εκτάκτως μια χείρα βοηθείας; Με ένα τηλεφώνημα κανονίζουμε τη μέρα που σας βολεύει και μεταμορφώνουμε τη ντουλάπα σας.